Contacteaza-ne:

0723 333 003

REGULAMENTUL CAMPANIEI - “Castiga o Bicicleta!”

ART.1. Organizator

Organizatorul Campaniei “Castiga o Bicicleta!” (denumita in continuare “Campania”) este SC NYX CROSS GRAFIX SRL, cu sediul în Bucuresti, sec. 3, Calea Vitan 8, sc.2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2675/2010, cod fiscal RO26646243, pentru Beneficiar ___________________, cu sediul in _____________, CUI: __________, Nr. Reg. Com.: ______________________.

Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament“). Regulamentul este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.grunenpark.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.grunenpark.ro.

ART.2. Desfasurarea campaniei

Campania se va desfasura intre 01 august – 31 august 2017

Participantii vor fi automat inscrisi in campanie in urma contractarii oricarui apartament din cadrul Grunenpark in perioada de desfasurare a campaniei.

Castigatorii vor primii, in data de 1 septembrie, cate o bicicleta “Pegas Cruiser” pentru fiecare apartament rezervat sau cumparat.

ART.3. Premii

Premii: Bicicleta Pegas Cuiser Strada 1

Nr. bucati: 1

Pret unitar(+TVA): 1.599,00Lei

Pret total(+TVA): 1.599,00Lei

Valoarea totala a premiilor: 1.599,00Lei

 

ART.4. Informarea Participantilor

Prin participarea la campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate acestora sa intre in baza de date a Organizatorului, operator de date cu caracter personal nr. ______, acestea putand a fi folosite exclusiv pentru activitatile de publicitate / marketing desfasurate de societate, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Participanţii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizează sa faca obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizează sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

ART.5. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii in prezenta campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din raza sediului teritorial al organizatorului.

Organizator,
SC NYX CROSS GRAFIX SRL